SukkeGard-Logo

Velkommen til YORBA-verdenen

1,500.00kr

Lørdag 9. november kommer min gode venninne Vibeke og tar oss med inn Yorbaens verden. Vibeke er danser og koreograf. Hun har drevet Bajazz danseskole på Bekkestua, Bærum, i over 20 år. Hun er et ikon og det finnes nesten ingen i Bærum som ikke har et forhold til Bajazz og Vibeke. De siste 7-8 årene har hun holdt kurs i Yorba og kvinne sirkler på sitt fantastiske sted Lonin i Telemark.

Vibeke har utviklet Yorba gjennom mange år som danser og kvinne. Yorba betyr sirkel på samisk (jorba). Sirkelen symboliserer sykluser, tilhørighet, samhold, evighet og helhet. En sirkel har ingen begynnelse eller slutt. Den er evigheten selv og representerer samhold og perfeksjon. Den både avgrenser og samler, er grasiøse og feminin. Vibeke og Yorba gjenspeiler dette på en fantastisk måte gjennom bevegelse som gir en unik kontakt med oss selv, med hverandre, moder jord og alt som er omkring oss. Yorba er ikke bare øvelser, det er en filosofi, en psykologi, og et livssyn. Du kommer i dyp kontakt med deg selv, åpner opp kropp og sinn for glede, lekenhet, frihet og opplevelsen av at du er endel av noe som er større enn deg selv.

Yorba er enkelt, men virkningsfullt. Det er gøy og frigjørende! Det senker stressnivået og setter deg i kontakt med ditt unike uttrykk.

Yorba + Energirommet = FANTASTISK for kropp, sjel og sinn

Hjertelig velkommen til en dag med lek, glede, samhold og energiboost i møte med høsten og vinterens mørketid.

Tid: lørdag 9.november kl. 11-16

Sted: Energirommet, Øvre Sukke Gård. Kjønnerødveien 251,Tønsberg

Pris:Kr. 1500

Vi serverer en lett lunsj.

Kle deg i klær som er behagelig og gir rom for bevegelse

Yorba og Vibeke VIgeland: www.naturlig-vis.org

9 på lager

SKU Kurs-0011 Kategori

            

            

                        
            
            
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.