SukkeGard-Logo

Energirommet

Ta med velvære med livsforbedrende frekvenser​

Et kvantum bio-fotonisk felt med livsforbedrende frekvenser

I vårt EES behandlingsrom kan du lene deg tilbake i en komfortabel stol omgitt av et kvantum bio-fotonisk felt skapt av EESystemet. Her kan du falle til ro i en meditativ tilstand og bare slappe av. Du trenger ikke gjøre noe som helst og du kan gjerne sove.

Våre 12 enheter er innbyrdes nøye plassert, 3 enheter i hvert hjørne av rommet, for å skape et kvantum bio-fotonisk felt med livsforbedrende frekvenser som bader deg i ren lysenergi.

Rommet ligger fabelaktig vakkert til med store vinduer ut mot vakker natur og kulturlandskap.

Mange opplever dette frekvensbadet å være beroligende og avstressende. Kroppen responderer til dette feltet med kroppens egen evne til renselse og helbredelse.

Vi er veldig stolte og glade over hvor fint Energirommet har blitt.  Vi har allerede fått masse positive tilbakemeldinger på rommet, stedet og energien i rommet.  Det må bare oppleves! 😉

“Tid i Energirommet har helt klart gitt resultater av hensyn til mine plager. Sist vår og sommer slet jeg med artrose i kne, albue og skulder. Etter bruk av knestøttte i nesten ett år, kan jeg nå fungere normalt uten, med minimale smerter. Etter hver ¨behandling´, føles en behagleig ro, både mentalt og fysisk. Anbefaler minimum 2 timer per gang, kanskje 3 timer. Er veldig takknemlig for den hyggelige og varme mottagelsen eierene viser.“
Per Morten
64 år

Før, under og etter timen

Forberedelser før timen:

Pass på å drikke godt med vann og spis næringsrik mat dagen før du skal i Energirommet. Det kan være lurt å spise litt før timen, men pass på å ikke være for mett. Dette vil være til hjelp slik at kroppen ikke bruker for mye energi på fordøyelse, men heller bruker energien på resten av deg og kroppens helbredende egenskaper.

Kle deg med komfortable klær og gjerne med mange lag slik at du kan tilpasse deg temperaturen i Energirommet.

Vi anbefaler at du tar med egen pute og en vannflaske. Stolene er komfortable og kan vippes bakover slik at du nærmest kommer i liggende stilling. Vannet du har med vil bli ladet med de gode energiene i Energirommet. Vi har også vann i sisterner og glass i Energirommet som du er velkommen til å forsyne deg av.

Kom 15 minutter før timen slik at vi kan ta imot deg og gi deg litt informasjon.

Når du er i Energirommet:

I vårt EES behandlingsrom kan du lene deg tilbake i en komfortabel stol omgitt av multiple bioaktive livsforbedrende energifelt skapt av EE Systemet.

Vis hensyn til andre gjester og vær stille når du går inn i rommet. Sett mobiltelefonen i flymodus. Ønsker du å lytte til egen meditativ musikk, ta med ´noise cancelling´ hodetelefoner eller earbuds slik at du kan lytte til din egen musikk uten å forstyrre andre.

Du gir kroppen din de beste forutsetninger for helbredelse når du er fullstendig avslappet. Gjør det du kan for å roe deg ned og slappe av. Unngå sosiale medier, nyheter og meldinger. Du trenger ikke gjøre noe som helst og du kan gjerne sove.

Du kan bruke toalettet så ofte som du trenger i løpet av tiden du er i Energirommet.

Etter at du har vært her:

Drikk godt med vann i etterkant og følg opp med næringsrik mat. Dette vil hjelpe kroppen din med detoxing og vil gi kroppen best mulig utbytte av ditt opphold i Energirommet.. Vi anbefaler sterkt at du tar et havsalt detoxbad eller fotbad for å trekke ut avfallsstoffer og hjelpe kroppens helbredelsesprosess. Gjør dette så raskt du har anledning etter at du har vært i Energirommet. Mange gjester føler seg uthvilt og oppladet etter oppholdet i Energirommet. Andre kan oppleve detox symptomer svak hodepine, hjernetåke eller at det ´jobber´ i svakere deler av kroppen. Disse symptomene er av midlertidig karakter og at du vil oppleve den positive effekten av selvhelbredelse når kroppen får litt tid på seg. Sørg for at du får hvile godt med en god natt søvn i etterkant slik at kroppen får tid til renselse og helbredelse.

Hvor mange timer og hvor mange ganger:

Timer i EE Systemet må planlegges basert på ditt personlig behov. For gjester som opplever kroniske tilstander, så anbefaler vi å sikte mot 20 timer. Jo tettere timene er, jo mer optimalt vil det være. Har du kort reisevei kan 4-timers opphold to ganger i uken være bra. Kommer du langsveisfra kan det være praktisk å ha flere sammenhengende timer. Da kan en hel natt i EE Systemet være en god løsning. Vi anbefaler én dags hvile mellom hver sesjon. Effekten av EE Systemet vil være kumulativ og avhenger sterkt av din livsstil. Vi anbefaler på det sterkeste at du støtter din kropps helbredelsesprosess med et sunt kosthold og med fokus på din livsstil som bidrar til fysisk og psykisk ballanse og velvære.

Online bestilling

Bestill time i energirommet

For å gjøre en bestilling ber vi om at du blir medlem først.


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.