SukkeGard-Logo

Om oss

Hege Kristin Bach og Espen Klaseie eier Øvre Sukke Gård. Her har vi blant annet drevet gårdskafe, stressmestringskurs, kulturarrangementer og økologisk landbruk i småskala.

Hege er psykiatrisk sykepleier, kognitiv terapeut, faglig veileder, mindfulness instruktør og yogalærer. Hege arbeider i ambulant akutteam i DPS i Vestfold.

Espen har en allsidig bakgrunn fra næringsliv og omsorg. Espen er utdannet sivilingeniør og har en ‘Master’ i ‘Business Management’. Han har jobbet med ledelse og prosjektutvikling i mange år. De siste årene har Espen jobbet med rehabilitering av rusavhengige. Espen er sertifisert instruktør i Mindfulness og stressmestring.

Espen Klaseie og Hege Kristin Bach

Etter at vi ble kjent med ‘Energy Enhancement’ systemets vitaliserende og velvære-forbedrende effekt, ble det klart for oss at vi ønsket å bringe dette systemet til Norge.

Vi har begge et langt yrkesliv bak oss og vi ønsker nå at arbeidet vi gjør må være til det beste for våre medmennesker. Det motiverer oss og gir våre liv verdi og mening.

Øvre Sukke Gård ligger i en liten, skjermet og stille dal med skogen og dyrket mark rett utenfor. Her det lett og senke skuldrene og la roen senke seg. Med bil er det ca 20 minutter fra Tønsberg og Horten.

Online bestilling

Bestill time i energirommet


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.