SukkeGard-Logo

Tilbakemeldinger

fra gjester av energirommet

Lytt til hva våre fornøyde gjester har å si:

“Tid i Energirommet har helt klart gitt resultater av hensyn til mine plager. Sist vår og sommer slet jeg med artrose i kne, albue og skulder. Etter bruk av knestøttte i nesten ett år, kan jeg nå fungere normalt uten, med minimale smerter. Etter hver ¨behandling´, føles en behagleig ro, både mentalt og fysisk. Anbefaler minimum 2 timer per gang, kanskje 3 timer. Er veldig takknemlig for den hyggelige og varme mottagelsen eierene viser. “

Per Morten, 64 år

“Jeg lider av en uavklart svimmelhetssykdom som har snudd opp/ned på livet mitt. Energirommet har gjort tilstanden min mindre krevende, og har også til tider gjort at jeg har følt meg mer normal igjen.”

Tom, 38 år

Per Thomas

Jan Kristian, 65 år

“I nær 20 år har jeg hatt betydelige plager med IBS (Irritabel tarmsyndrom) samt også vært mye plaget av smerter i mageregionen. Etter 2 timer var nesten alle plager borte – etter de neste 2 er alle plager relatert til mage/tarm borte. I alle disse årene har jeg hatt begrensninger i livsutfoldelsen på grunn av dette, og så oppleve at det nå er helt bra er nesten utrolig, men sant.

Og i 12 år har jeg hatt høyt blodtrykk og måttet bruke blodtrykksreduserende medisiner. Etter til sammen 4 timer fordelt på 2 besøk har jeg nå fått blodtrykk som en ungdom. Med små variasjoner ligger blodtrykket nå på +/- 130 over 75, og etter samråd med min fastlege har jeg nå avsluttet medisinering.”

Jan Kristian, 65 år

“Tusen takk for en kjempehyggelig, behagelig og imøtekommende velkomst. Jeg opplevde at jeg fikk den informasjonen jeg trengte, og oppfølging underveis de 4 dagene jeg var hos dere. Det var ro og sjelefull atmosfære i rommet. Flott å sitte med utsikt ut, og med store vinduer gav en ekstra komfortabel opplevelse. Fysisk følte jeg kanskje en slags varme rundt skuldre når jeg satt der, men i liten grad. Jeg var plaget med halsbrann og håpet at dette kunne være med på å hjelpe. Jeg fikk tips om at saltmangel kunne være en årsak til halsbrann, så jeg forsøkte samtidig å fylle på med små mengder salt i løpet av dagen. Nå er symptomene nesten helt borte, så jeg vet ikke hva som hjalp mest, men føler meg frisk. I tillegg føler jeg mer energi og nye positive tanker har kommet. Jeg er glad for å ha prøvd dette systemet, så stor takk til dere som gjør dette mulig!”

Hilde, 45 år

“Er full av energi etter overnattingen. Skal tilbake i slutten av mars og vurderer en ny natt!”

Jan, 52 år

“I 10 år har jeg slitt med urinlekkasje. Det forsvant.
Sterkere negler.
Mindre vondt i ryggen
Tusen takk for gjestfrihet vi ble mottatt og ivaretatt med stor positiv åpenhet”

Daniella, 61 år

“Kjenner at energien jobber i områder hvor det er et problem. Smertene øker i Energirommet for deretter å forsvinne mer eller mindre etterpå. Jeg har fått lengre smertefrie perioder i rygg. Smerten i hender nesten borte. Knær mye bedre. Velvære, mer energi”

Frøydis, 70 år

“Artrose-smerter i begge knær har blitt mye svakere. Kjenner at det ´skjer noe´ der i mens jeg er i rommet. Lett å puste i mens jeg er i rommet. Jeg har fått mindre smerter i knær. Føler meg mer fornøyd og mer velvære.”

Erik, 74 år

“I dagene etter at vi kom hjem har jeg lagt merke til at leddsmertene har forsvunnet, det er kun bittelitt igjen i håndleddene. Jeg har heller ikke kjent tegn til kramper i etterkant. Følelsen av en enda dypere ro (enn jeg følte da vi kom) er nå dypt inngravert. Jeg kjenner en dyp tillit til at jeg vil få det jeg skal ha… alt til sin tid – og det er en veldig god følelse 💓
Tusen takk for oss og noen uforglemmelige dager 🙏

Hilde, 58 år

“Jeg opplevde fra første stund å falle raskt til ro i rommet. Under overnattingen, som vi avsluttet oppholdet med, sov jeg ikke så godt. Antagelig noen få timer ilø av hele natten. Da jeg reiste meg fra sengen (uten å ha vært ute av sengen hele natten), opplevde jeg imidlertid for første gang siden ryggskaden å kunne stå og gå uten å føle smerter overhodet. Det var helt utrolig deilig! De tydelige kulene langs ryggraden har siden blitt borte, én etter én, og nå er det kun bare ‘rester’ av den siste kulen igjen, og nå må jeg si at jeg forventer at også den vil forsvinne. Nattkrampene har jeg ikke hilst på siden oppholdet.
De siste dagene har jeg også merket at de verste skjelvingene har avtatt noe, og det er også veldig gledelig. Måtte det bare fortsette :)!”

Anne, 82 år

Online bestilling

Bestill time i energirommet

For å gjøre en bestilling ber vi om at du blir medlem først.


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.