SukkeGard-Logo

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Øvre Sukke Gård AS samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Når samler Øvre Sukke Gård inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til oss for en av disse årsakene:

 

Dine rettigheter:

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til post@sukkegard.no Du har krav på svar innen 30 dager.

Du har rett til:

 

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Webanalyse

Når du besøker Øvre Sukke Gård bruker vi Google Analytics for å analysere bruk på nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Analyseverktøyet er satt opp til anonymisere IP-adressene, så vi vil aldri ha tilgang til dette. Les mer om hvordan Google behandler anonymiserte IP-adresser her.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Øvre Sukke Gård bruker informasjonskapsler for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.

Du kan selv velge å slette informasjonskapsler i din nettleser og det finnes ulike innstillinger for hvordan du kan håndtere informasjonskapsler.

 

Diverse punkter innen vår behandling av personopplysninger:

 


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.