SukkeGard-Logo

Førjulshilsen fra oss på Sukke – 25% på alle timer

Energirom2

De to neste månedene er for mange travle måneder med mye stress, krav og forventninger.

En fin måte å stå styrket på i denne tiden, er å tilbringe tid i Energirommet. Her får du påfyll av både energi,stillhet og ro.

Det er helt klart at timer i Energirommet styrker kroppens egen evne til å helbrede seg selv.

Våre klienter rapporterer om bedring på mange områder.

Blant annet leddsmerter, søvn, indre ro, mage-tarm, øresus, senket blodtrykk, redusert inflammasjon.

Listen begynner å bli lang!

Artrose-smerter i begge knær har blitt mye svakere. Fra å gå på krykker i
sommer er jeg nå istand til å gå turer på 3-4 km.
Videre har jeg den siste tiden merket at problemene med forstørret godartet
prostata er i ferd med å forsvinne…”

Erik, 74 åra

I vårt nye bookingssytem er det lett å gå inn å bestiller alt fra 2 timer, tid for grupper eller pakker på 10/20/30 timer.

TIPS: Super kalender/julegave.

Frem til 31. desember får du 25% av alle kjøp!

“Jeg opplevde fra første stund å falle raskt til ro i rommet. Under overnattingen, som vi avsluttet oppholdet med,sov jeg ikke så godt. Antagelig noen få timer ilø av hele natten. Da jeg reiste meg fra sengen (uten å ha vært ute av sengen hele natten), opplevde jeg imidlertid for første gang siden ryggskaden å kunne stå og gå uten å føle smerter overhodet. Det var helt utrolig deilig! De tydelige kulene langsryggraden harsiden blitt borte, én etter én, og nå er det kun bare ‘rester’ av den siste kulen igjen, og nå må jeg si at jeg forventer at også den vil forsvinne. Nattkrampene har jeg ikke hilst på siden oppholdet. De siste dagene har jeg også merket at de verste skjelvingene har avtatt noe, og det er også veldig gledelig. Måtte det bare fortsette :)!”

Anne, 82 år

Online bestilling

Bestill time i energirommet


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.