SukkeGard-Logo

MåneSukk 24. februar

Mennesker har til alle tider samlet seg rundt bålet for å fortelle historier og dele av livet. Det er den eldste tradisjonen vi kjenner til. Slik har vår historie, våre erfaringer og vår kunnskap blitt videreført fra hjerte til hjerte i tusenvis av år. 

Når månen og solen står rett overfor hverandre er energien fra månen som sterkest og vi kan bruke den og bålet til å belyse, rense, manifistere og transformere noe i livet som vi ønsker mer eller mindre av. 

 

I dag lever vi alle travle liv hvor vi er frakoblet naturen og vår naturlige indre rytme det meste av døgnet.

Denne kvelden samles vi rundt bålet og i Energirommet. I kraft av fullmånens energi og klangen fra de magiske klangbollene til Hilde Henriksen, vil vi sammen øke vår energifrekvens, stresse ned, finne dyp ro, påkoble oss vår indre kraft og la vårt kjærlighetslys skinne og berøre flest mulig på vår vakre klode.

Vi samles rundt bålet klokken 18.00 til en bålseremoni. Siste timen er vi i Energirommet (se EES for mer informasjon). Der vil vi meditere og reise på en klangreise akkompagnert av Hilde Henriksens nydelige klangboller. (velklang.no for mer informasjon om Hilde, toning og klangreise).

Varmt velkommen til en kveld i fullmånen og bålets helbredende kraft. Vi ønsker at kvelden vil gi deg indre ro, bidra til at du finner tilbake til din indre kraft & styrke, vekke din intuisjon og at du lytter til og stoler på det som kommer. 

Pris: kr 400

Tid: klokken 18-20

Sted: Øvre Sukke Gård

Max antall: 20 p. Billetter kjøpes på eventsiden

Kle deg godt for timen ute. 

Hilde, Hege og Espen ønsker deg velkommen.

Online bestilling

Bestill time i energirommet


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.