SukkeGard-Logo

Vi åpner mandag 24. Juli !

Endelig kan vi ønske hjertelig velkommen til Energirommet på Sukke!

Første del av denne spennende reisen som startet som en rekke av synkronisiteter, går nå over i en ny fase.

Energirommet åpner for publikum fra mandag 24. juli 2023.

I desember 22 visste vi ikke hva EES eller Unifyd Healing var. Espen ble uventet arbeidsledig og var på søken etter ny jobb og nye muligheter for å bruke seg selv til det beste for menneskene. Inn fra sidelinjen omtrent samtidig, blir vi presentert for EE systemet og Unifyd healing. Espen vet umiddelbart at det er dette han skal gjøre. Flere synkronisiteter medfører at vi får EE Systemet mange måneder tidligerer enn forespeilet.

Det blir mer og mer tydelig for oss at det er meningen at dette skal bli til. Alt blir lagt tilrette.

Etter noen runder med tanker og funderinger, bestemmer vi oss for å etablerer energirommet på Sukke – den flotte gården vår med god energi og gode og vakre omgivelser for mennesker og dyr.

VI setter  i gang med å bygge et stort, åpent og vakkert rom i låven som knytter oss sammen med naturen og gir muligheter for ro og hvile for å reballansere kropp, sinn og sjel. Hele familien har bidratt på ulike måter for å få dette til.

Så her er vi nå, bare et halvt år senere. Klare for åpning. Alt har gått i scalarbølge tempo!

Hjertelig velkommen

Hege og Espen

PS 1. Det gjenstår ennå litt før bookingen har all den funksjonalitet vi ønsker oss, men det skal nå gå an å bestille time på nett!  Om det blir litt innkjøringsutfordringer, så skal vi gjøre så godt vi kan for å raskt gjøre forbedringer.

PS 2.  Vi har jobbet på spreng for å få dett til!  Vi trenger også litt ferie og har satt av 1 uke i slutten av juli og 2 uker i overgangen august/september.  Disse ukene går det ikke an å booke tid i Energirommet.

Online bestilling

Bestill time i energirommet


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.