SukkeGard-Logo

Ofte stilte spørsmål

om EESystem og Sukkegard

Hvordan fungerer en økt?

Under en økt sitter du i en av de komfortable stolene og gjør det du vanligvis gjør for å slappe av. Ideelt sett lukker du øynene og prøver å sove eller komme i en rolig/meditativ tilstand hvis du er komfortabel med det. Under hvile er kroppen bedre i stand til å kickstarte sin egen regenerering, så jo dypere hvile, jo bedre. Noen mennesker faller i en dyp søvn, andre føler at noe skjer rundt i kroppen, og noen føler ingenting. Vi anbefaler at du ikke prøver å vurdere situasjonen underveis, men har et åpent sinn om effektene. Vær oppmerksom på de andre gjestene i rommet som prøver å slappe av og avstå fra å snakke høyt eller bruke mobiltelefonen. Du er velkommen til å bruke puter, tepper og bind for øynene som er tilgjengelig på rommet.

Hvordan forbereder jeg meg før en økt?

Vi ber deg om å ha på deg komfortable klær og drikke rikelig med vann før og under et besøk. Unngå å bruke parfyme før økten. Det er toalett på stedet. Vi ber deg om å slå av mobiltelefonen eller sette den i flymodus. Ikke snakk i telefonen eller med andre besøkende. Tenk på tiden i skalarfeltet på samme måte som en spa-økt hvor kropp og sinn roes ned og slappes av.

Etterbehandling: Hva gjør jeg etter en økt?

Vi anbefaler en halv times detox-bad med mineralsalter når du kommer hjem, (f.eks. 2 kopper havsalt og 2 kopper natron). Dette stimulerer avgiftningen som settes i gang under besøket. Effektene av skalarbølger akkumuleres over tid, så effektene er ikke alltid umiddelbare. Hvis du ikke har badekar, kan du ta et fotbad med havsalt og natron. Drikk også rikelig med vann for å skylle ut giftstoffer. Badstue er også en flott aktivitet for å hjelpe kroppens avgiftningsprosess. For spesielt intense detox-tilfeller hvor det er mye tretthet, hodepine og sløvhet, kan giftstoffer også renses ved å ta chlorella-tabletter eller aktivt kull.

Hvor ofte bør en person bruke EESystem?

Vi er alle forskjellige, så antall økter som trengs vil være individuelt. En økt er minimum 2 timer fordi kroppen trenger tid til å komme inn i en avslappet tilstand der skalarfeltet fungerer optimalt. Hvis du besøker senteret for første gang, anbefaler vi å starte med en økt (på 2 timer), som gjentas for eksempel to ganger i de påfølgende ukene før du vurderer effekten. For komplekse forhold anbefaler oppfinneren av teknologien, Dr. Sandra Rose Michael, å besøke Scalar Center regelmessig over lengre tid. For akutte tilfeller er overnattinger mest effektive fordi kroppen regenererer seg mest effektivt under søvn.

Hvis jeg er gravid, er det greit å oppleve EESystem?

Ja! Flere sentre i Europa har gode erfaringer med gravide, som har hatt ulike utfordringer knyttet til svangerskapet. Det er trygt for alle.

Hvis jeg har pacemaker, er det greit å oppleve EESystem?

Ja! Ingen medisinsk utstyr eller tilstand vil forårsake negative effekter. Det er trygt for alle.

Er det en grense for hvor mye tid jeg kan bruke i systemet?

Oppfinneren Dr. Sandra Rose Michael sier at det ikke er noen grense for hvor mye tid du kan bruke i systemet. Men hvis du går gjennom en tung avgiftningsprosess kan du oppleve symptomer som er intense, det kan være lurt å ta en pause. For akutte tilfeller er så mye tid som mulig bedre, og derfor tilbyr vi reduserte priser ved kjøp av pakker.

Hvordan booker jeg en økt?

Hvis du er ny i systemet vårt, oppretter du først en konto, logger inn og går til vår prisside for å få en oversikt over alternativene våre. For spesialalternativene som tilbys her, gå til Eksklusivt medlemskap og Fleksibelt 50 timers tilbud.

Hvordan endrer eller avbryter jeg en økt?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å endre eller avbestille en økt du har bestilt.

Hva skjer hvis jeg vil ha pengene mine tilbake?

Bestilt/booket time kan avbestilles og kjøpesummen kan refunderes inntil 24 timer før avtalt tid. Det er ingen angrerett etter dette. Ved kjøp av gjentatte tjenester, f.eks. flere timer i EES rommet, gjelder ikke angrerett dersom én time er gjennomført. Angrefristen anses overholdt dersom melding er sendt før utløpet av fristen. Kjøper har bevisbyrden for at angreretten er blitt gjort gjeldende, og meldingen bør derfor skje skriftlig (angrerettskjema, e-post eller brev). Dersom angrerett er gjeldende forplikter selgeren å tilbakebetale kjøpesummen til kjøperen uten unødig opphold, og senest 14 dager fra selgeren fikk melding om kjøperens beslutning om å benytte angreretten.

            

            

                        
            
            
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.