SukkeGard-Logo

Hva er EES?

Et bio-fotonisk livsforbedrende energifelt

EES - Energy Enhancement System

“I tillegg føler jeg mer energi og nye positive tanker har kommet.
Jeg er glad for å ha prøvd dette systemet, så stor takk til dere som gjør dette mulig!”

Hilde, 45 år

Vår kropp har et fantastisk og avansert system som under de riktige omstendigheter vil holde seg frisk og helbrede seg selv. EES spiller på lag med nettopp denne evnen og stimulerer til kroppens egen evne til renselse og helbredelse.

EES genererer multiple bio-fotoniske livsforbedrende energifelt, inkludert ‘skalar bølger’. Feltet kan bidra til regenerering av celler, øke immunforsvaret, øke sirkulasjon, redusere inflammasjoner, dempe smerter, rense kroppen, bidra til økt velvære, balansere høyre og venstre hjernehalvdel og øke energinivået.

Teknologien ble utviklet for over 20 år siden av Dr. Sandra Rose Michael, Ph.D, DNM, DCSJI, Teknologien bruker spesial installerte datamaskiner som genererer morfogene energifelt som kan påvirke kroppens egen evne til å helbrede seg selv. EE systemet har blitt presentert og fått anerkjennelse i en rekke medisinske og vitenskapelige miljøer gjennom årenes løp.

EE systemet fremmer helse, velvære, avslapping og renselse av kroppen.

Hvordan fungerer EE Systemet

Hva er skalarfelt?

Mange av oss er ikke kjent med skalarfelt. Men skalarfelt er velkjent innen astrofysikk, geologi og hydrodynamikk.

Studier som har vært gjort ifm EES viser at bio-fotoniske skalar energi kan påvirke regenerering av kroppens celler, kroppens immunapparat, og kroppens nevrotransmitter funksjonen.

Det er vel kjent at den krystallinske strukturen i hver cellevegg i kroppen har en spenning. En frisk celle har et spenningsnivå på ca 70-90 millivolt. En celle med for lavt energinivå og som ikke fungerer optimalt har et langt lavere spenningsnivå.

Studier som har vært gjort har avdekket at den bio-fotoniske skalare energien dannet av EES kan bidra til å optimalisere kroppens cellulære energinivå til 70-90 millivolt. Dette gjør at cellen har energi til å gjøre de oppgavene den er ment å gjøre, blant annet å produsere energi, lage sine egne proteiner og kvitte seg med avfallsstoffer.

Dette betyr at EE Systemet kan øke ditt energinivå og kan bidra til forbedret velvære og helse.

Start video
EE Systemet er utviklet av Dr. Sandra Rose Michael. Det finnes en rekke studier som dokumenterer virkningen av EE Systemet.
 
Dr. Michael har samarbeidet både med NASA og det amerikanske militæret  siden 90-tallet.

Online bestilling

Bestill time i energirommet

For å gjøre en bestilling ber vi om at du blir medlem først.


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.