SukkeGard-Logo

Velkommen til en energigivende stund i Energirommet for barn og ungdom 11.april og 23. mai

Barn av i dag lever travle liv med mye stress, press, krav og forventninger fra sosiale medier, andre barn og voksne. Det er forventet at de alltid skal være tilgjengelige og «på». Mange barn og unge sliter med stress, utmattelse, søvnproblemer, vansker med å finne mening med livet, tap av energi og matlyst.

I følge folkehelse instituttet FHI sliter mellom 15 og 20 % av barn og unge fra 3 til 18 år med nedsatt funksjon pga psykiske symptomer som påvirker hverdagen. 

HUNT undersøkelsen viser at unge mennesker som sliter med mental helse har doblet seg i løpet av de siste 10 årene. 44% av tenåringsjenter i Norge sier at de er stressa og har tunge tanker. Vi ønsker derfor å gi et tilbud til barn og unge. Vi har foreløpig satt opp tre kvelder denne våren.

Vi har installert EES i et vakkert rom med nydelig utsikt hvor man føler at man er endel av naturen. Her sitter du i en god stol, kan lene deg tilbake, senke skuldrene og la roen senke seg. Barna kan lese, leke eller prøve å bare «være». Dere trenger ikke å tenke på noe. Dere skal ingen steder. Mobilen slår du av og legger igjen utenfor. La pusten flyte dypt og fritt så det parasympatiske nervesystemet (det som roer ned) tar over og kroppen går i hvilemodus. 

Vår er faring er at både barn og voksne opplever å få mer energi, indre ro og bedre kontakt med seg selv, av å tilbringe tid i Energirommet. Foreldre og barn vil i tillegg tilbringe verdifull tid sammen i fredelige og harmoniske omgivelser. 

Derfor ønsker vi å tilby egne kvelder for barn i følge med en voksen til sterkt redusert pris. 

Online bestilling

Bestill time i energirommet


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.