SukkeGard-Logo

Avtale for medlemskap

Avtale for medlemskap i Øvre Sukke Gård

Ditt medlemskap er livsvarig uten noe årlig avgift.  Du kan selvfølgelig når som helst melde deg ut.

Å bli medlem innebærer at du gjør deg kjent med og aksepterer våre kjøpsvilkår og vår personvernerklæring.

Her finner du våre kjøpsvilkår

Her finner du vår personvernerklæring

Det også viktig at du er inneforstått med at opphold i Energirommet med EE Systemet kan og vil variere fra person til person. 

Du må være inneforstått med følgende:

 1. Jeg forstår at produkter og tjenester som tilbys av Øvre Sukke gård støtter kroppen, sinnet og sjelens naturlige evne til å skape helse og velvære i mitt liv.
 2. Jeg forstår at de som arbeider i Øvre Sukke gård hverken diagnostiserer,  foreskriver eller utfører noen form for medisinsk behandling, ei heller er i konflikt med behandling som gis av helsepersonell.
 3. Jeg forstår at opphold i Energirommet hvor EE Systemet er aktivt ikke på noen måte erstatter medisinsk behandling. Det er anbefalt at jeg selv oppsøker medisinsk behandling godkjent av norske myndigheter for eventuelle fysiologiske eller psykologiske plager jeg måtte ha.
 4. Jeg forstår at opphold i Energirommet eller andre tjenester tilbudt av Øvre Sukke gård kan komplementere annen eventuell medisinsk eller psykisk helsebehandling som jeg mottar.  
 5. Jeg forstår også at kroppen har evne til å helbrede seg selv og at fullstendig avslapping ofte er til god hjelp.  Jeg erkjenner at ubalanser i kroppen over tid vil kunne forutsette behov for flere sesjoner for å legge til rette for et nivå av avslapning nødvendig for kroppen til å helbrede seg selv.
 6.  Øvre Sukke gård er ikke ansvarlig for min medisinske, mentale eller emosjonelle tilstand før, under eller etter opphold i Energirommet eller andre tjenester gitt av Øvre Sukke gård.
 7. Jeg tar personlig ansvar for min helse og egner selv å ta ansvar for mine egne valg.
 8. Med dette gir jeg tidsubegrenset avkall på eventuelle helsemessige eller økonomiske skader jeg måtte oppleve mens jeg er i tilknytning til Øvre Sukke gård.   
 9. Jeg har samvittighetsfullt lest denne avtalen og forstår dens innhold. Jeg forstår at dette fritar Øvre Sukke gård for ansvar for min helse før, under eller etter de tjenester jeg har mottatt av dem.  Jeg forstår at denne avtalen er bindende.

Ved å gå videre og tegne medlemskap i Øvre Sukke Gård, bekrefter jeg med dette at jeg inngår denne avtalen og gjør det av egen fri vilje.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som medlem på Øvre Sukke Gård og ser frem til å treffe deg!

mvh Hege og Espen

Bli medlem hos Øvre Sukke Gård

Bli medlem hos oss ved å fylle ut skjemaet:

Passordet må ha minst syv tegn
Passordet må ha minst syv tegn


NB! Vennligst forbli på siden etter du har trykket ‘Registrer deg som medlem’. Du vil bli videreført til booking skjema.
Takk for at du tok deg tid til å registrere deg som medlem.


      

      

            
      
      
Påmeldinger
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.